Skip to content

Dakgoot schoonmaken

Laat je dakgoot schoonmaken door GROEN element, dit voorkomt lekkage.

Dakgoot schoonmaken: een belangrijke klus

Ieder huis heeft dakgoten om het hemelwater af te voeren. Wanneer het regenwater niet weg kan, heb je een grote kans op lekkages. En hoe belangrijk schone dakgoten dus ook zijn: ze krijgen vaak niet de aandacht die ze verdienen. Laat je dakgoten schoonmaken door de specialisten van GROEN element. Dan blijven je dakgoten vrij van vuil. En verklein je de kans op een lekkage. Bel GROEN element voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave.

Lengte van de dakgoot bepaalt de prijs

De prijs voor het laten reinigen van je dakgoot is voor een groot deel afhankelijk van de lengte van de dakgoot. Bij een gemiddeld rijtjeshuis betaal je dus voor zo'n tien meter aan dakgoot. Het is niet zo dat je automatisch meer betaalt voor een langere dakgoot. Daarom is het verstandig om samen met je buren de dakgoot te laten schoonmaken. Helemaal als je de afvoerpijp met elkaar deelt. Bel GROEN element voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave.

Hoogte van de dakgoot

Wanneer de dakgoot maximaal zes meter boven de grond is, kan de professional alleen komen. Hij heeft dan enkel een ladder nodig om de dakgoot schoon te maken. Bevindt de dakgoot zich tussen de zes en zeven-en-een-halve meter boven de grond? Dan kan de vakman de klus niet alleen af. Hij heeft een tweede persoon nodig die zijn ladder vasthoudt. Zo voorkomt hij onveilige situaties. Bel GROEN element voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave.

Bereikbaarheid van de dakgoot

Heb jij achter je huis een overkapping, serre of veranda? Dan is het voor de vakman vaak een stuk lastiger om de dakgoot achter je huis schoon te maken. In veel gevallen kan hij namelijk niet eenvoudig een ladder tegen de muur zetten en omhoog klimmen. Ook is het vaak niet mogelijk om op de overkapping achter je huis te gaan staan. Overkappingen zijn namelijk over het algemeen niet sterk genoeg om op te staan. Bel GROEN element voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave.

Wat zijn de kosten om mijn daggoot schoon te maken?

Bereken de kosten

"*" geeft vereiste velden aan

U ontvangt een prijsopgave in uw mailbox
Voor eventueel aanvullende vragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.