Skip to content

Bedrijfsterrein

Uw bedrijfsterrein is uw visitekaartje

Onderhoud bedrijfsterrein

GROEN element beheert bedrijfsterrein en bedrijfstuinen op een efficiƫnte en duurzame manier. Door onze onderhoudsmethode ziet de groene buitenruimte er altijd netjes uit. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Aanleg en renovatie bedrijfsterrein

Bij GROEN element helpen we bedrijven met de aanleg en herinrichting van groene ruimten om de omgeving voor uw werknemers en klanten te verbeteren. Vergroening van het bedrijfsterrein is een investering die op vele manieren rendeert: het verbetert het moreel van de werknemers, verlaagt de energiekosten, verbetert de veiligheid en beveiliging, verhoogt de productiviteit, trekt klanten aan en verhoogt de waarde van het onroerend goed.

Onkruidbestrijding bedrijfsterrein

Als u op zoek bent naar een manier om onkruid op uw bedrijfsterrein onder controle te houden, kijk dan niet verder. Met onze professionele, ervaren medewerkers en ultramoderne apparatuur kunnen wij aan al uw behoeften op het gebied van onkruidbestrijding voldoen.

Onderhoudsplan bedrijfsterrein

Onze groenvoorzieners komen graag vrijblijvend bij u langs om uw bedrijfsterrein te bekijken. Wat voor beplanting heeft u? Welke uitdagingen op het gebied van groenonderhoud zijn er? Vervolgens maken we een onderhoudsplan, hierdoor weet u precies wat we kunnen doen en waar u aan toe bent. Het is voor ons belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten en wij weten wat we moeten doen.

Gladheidsbestrijding bedrijfsterrein

Onze gladheidsbestrijders zorgen ervoor dat uw bedrijfsterreinen begaanbaar zijn tijdens winterse neerslag. Zowel doordeweeks als in de avonden, in het weekend en zelfs op feestdagen staan we voor u klaar.

Neem contact op

Klinkt goed? We horen graag van je!