Skip to content

Openbaar groen

Openbaar groen is het visitekaartje van uw gemeente

Onderhoud openbaar groen

GROEN element beheert openbaar groen op een efficiƫnte en duurzame manier. Door onze onderhoudsmethode ziet de groene buitenruimte er altijd netjes uit. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Aanleg en renovatie openbaar groen

Wij helpen overheden bij de aanleg en herinrichting van groene ruimten om de leefomgeving van gemeenschappen te verbeteren. Vergroening van de openbare ruimte is een investering die zich op vele manieren terugbetaalt. Het verbetert de volksgezondheid en maakt steden aantrekkelijker om te wonen.

Onkruidbestrijding op verharding openbare ruimte

Als u op zoek bent naar een manier om onkruid in uw openbare ruimte onder controle te houden, kijk dan niet verder. Met onze professionele, ervaren medewerkers en ultramoderne apparatuur kunnen wij aan al uw behoeften op het gebied van onkruidbestrijding voldoen.

Onderhoudsplan openbaar groen

Onze groenvoorzieners komen graag vrijblijvend bij u langs om uw openbare ruimte te bekijken. Wat voor beplanting heeft u? Welke uitdagingen op het gebied van groenonderhoud zijn er? Vervolgens maken we een onderhoudsplan, hierdoor weet u precies wat we kunnen doen en waar u aan toe bent. Het is voor ons belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten en wij weten wat we moeten doen.

Gladheidsbestrijding openbare ruimte

Onze gladheidsbestrijders zorgen ervoor dat de essentiƫle openbare ruimte in uw gemeente begaanbaar zijn tijdens winterse neerslag. Zowel doordeweeks als in de avonden, in het weekend en zelfs op feestdagen staan we voor u klaar.

Neem contact op

Klinkt goed? We horen graag van je!