Skip to content

VvE en woningcorporatie

De openbare ruimte is het visitekaartje van uw woonomgeving

Tuin onderhoud VvE en woningcorporatie

GROEN element beheert tuinen voor VvE's en woningcorporatie's op een efficiƫnte en duurzame manier. Door onze onderhoudsmethode ziet de groene buitenruimte er altijd netjes uit. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Aanleg en renovatie tuinen VvE en woningcorporatie

Bij GROEN element helpen we VvE's en woningcorporatie's met de aanleg en herinrichting van groene ruimten om de omgeving voor uw bewoners te verbeteren. Vergroening van de leefomgeving is een investering die op vele manieren rendeert: Meer groen en meer bomen zorgen bijvoorbeeld voor schonere lucht, minder fijnstof en een daling van de temperatuur tijdens perioden van hitte. Hierdoor neemt de gezondheid van de omwonenden toe.

Onkruidbestrijding voor VvE's en woningcorporatie's

Als u op zoek bent naar een manier om onkruid in uw leefomgeving onder controle te houden, kijk dan niet verder. Met onze professionele, ervaren medewerkers en ultramoderne apparatuur kunnen wij aan al uw behoeften op het gebied van onkruidbestrijding voldoen.

Onderhoudsplan VvE's en woningcorporatie's

Onze groenvoorzieners komen graag vrijblijvend bij u langs om uw tuin en openbaar terrein te bekijken. Wat voor beplanting heeft u? Welke uitdagingen op het gebied van groenonderhoud zijn er? Vervolgens maken we een onderhoudsplan, hierdoor weet u precies wat we kunnen doen en waar u aan toe bent. Het is voor ons belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten en wij weten wat we moeten doen.

Gladheidsbestrijding VvE's en woningcorporatie's

Onze gladheidsbestrijders zorgen ervoor dat uw buitenruimte begaanbaar zijn tijdens winterse neerslag. Zowel doordeweeks als in de avonden, in het weekend en zelfs op feestdagen staan we voor u klaar.

Neem contact op

Klinkt goed? We horen graag van u!