Skip to content

Bomen rooien en snoeien

Laat je boom verzorgen door GROEN element.

Bomen verwijderen

Bomen verwijderen, ook wel rooien of vellen genoemd, is een noodzakelijk onderdeel bij het beheer van bomen, in verband met ruimte voor overige bomen, overlast of ziekte waardoor een onveilige situatie ontstaat . We verwijderen bomen op een veilige en efficiënte wijze. Ook verzorgen we het verwijderen van stronken (stobben), evenals het afvoeren van takhout en stamhout. Naar aanleiding van de locatie en de afmeting van de boom bepalen we of er een klimmer, hoogwerker, tele-kraan of ander materieel wordt ingezet. .Bel GROEN element voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave​

Bomen snoeien

Het snoeien van bomen kent verschillende methodes o.a. begeleidingssnoei, onderhoudssnoei(veiligheidssnoei), kandalaberen (de kroon sterk innemen) en knotten. Elke methode heeft een specifieke aanpak. De snoeiwerkzaamheden kunnen klimmend of met een hoogwerker worden uitgevoerd. Ook op lastig bereikbare plaatsen Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden op moeilijk bereikbare of kwetsbare locaties. Met onze snipperaars en bijbehorende bussen met opvangbak kunnen wij direct het snoeiafval verwijderen. Doordat wij materiaal inzetten dat specifiek voor de werkzaamheden bedoeld is, zijn wij de omgeving minimaal tot last.

Wat kost een boom rooien of snoeien?

De kosten voor het rooien of snoeien van een boom kunnen aanzienlijk variëren afhankelijk van de grootte en locatie van de boom, evenals de moeilijkheidsgraad van de klus. Het is daarom belangrijk om een gekwalificeerde boomverzorger of boomkapper in te huren om een precieze prijsopgave te krijgen. Bel GROEN element voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave. Het is ook mogelijk om hieronder de prijs te berekenen voor het rooien/snoeien van uw boom.

Wat zijn de kosten om mijn boom te laten rooien of snoeien?

Bereken de kosten

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 16 MB.
Max. bestandsgrootte: 16 MB.
U ontvangt een prijsopgave in uw mailbox
Voor eventueel aanvullende vragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.